Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Εγγραφές και οικονομική τακτοποίηση μελών Φ.Ε.Κ Ηρακλείου

Η Αναγέννηση Ηρακλείου καλεί ανεξαρτήτως όλους τους φοιτητές του Ηρακλείου να προσέλθουν και να εγγραφούν στην Φ.Ε.Κ Ηρακλείου ή να τακτοποιηθούν οικονομικά για να έχουμε μια Ένωση που να αντιπροσωπεύει όλους τους κύπριους του Ηρακλείου, που να διεκδικεί και να κερδίζει.

Η Φοιτητική Ένωση Κυπρίων Ηρακλείου σας ανακοινώνει ότι θα γίνονται εγγραφές μελών της τα οποία θα μπορούν να ασκήσουν όλα τα δικαιώματα του μέλους της Φ.Ε.Κ Ηρακλείου όπως αυτά περιγράφονται στο καταστατικό της Ένωσης. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν τα πιο κάτω απαραίτητα έγγραφα :
 Πιστοποιητικό Κυπριακής Ιθαγένειας (δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο ή ταξιδιωτικό πάσο της Κυπριακής Δημοκρατίας ή πιστοποιητικό της Κυπριακής πρεσβείας ότι ο αιτών είναι κάτοχος Κυπριακής ταυτότητας ή διαβατηρίου με κυπριακή ιθαγένεια)
 Πιστοποιητικό φοιτητικής ιδιότητας (φοιτητική ταυτότητα (τρίπτυχο) και βεβαίωση σπουδών πρωτότυπη και σφραγισμένη ή αναλυτική βαθμολογία ή πιστοποιημένα ακριβή αντίγραφα των πιο πάνω, το φοιτητικό «πάσο» δεν ενδείκνυται ως πιστοποιητικό φοιτητικής ιδιότητας)

Σημείωση:
 Για τους φοιτητές που έχουν ξεπεράσει τα υποχρεωτικά έτη σπουδών μέχρι 1 ή και 2 έτη σπουδών, απαιτείται πρωτότυπη και σφραγισμένη βεβαίωση σπουδών, εκδοθείσα με την αρχή του εαρινού εξαμήνου κάθε έτους και μετά για τη πλήρη εγγραφή τους.
 Για τους φοιτητές που έχουν ξεπεράσει τα υποχρεωτικά έτη σπουδών από 3 και άνω έτη σπουδών, απαιτείται πρωτότυπη και σφραγισμένη αναλυτική βαθμολογία, εκδοθείσα με την αρχή του εαρινού εξαμήνου κάθε έτους και μετά..
 Τα προβλεπόμενα έτη σπουδών για τα Μεταπτυχιακά είναι 2 (δύο) και για τα Διδακτορικά 3 (τρία).
 Το δικαίωμα εγγραφής των μελών ορίζεται στο ποσό των 2 Ευρώ.
Τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη ανεξάρτητα από το έτος σπουδών θα μπορούν να τακτοποιηθούν οικονομικά με την προσκόμιση του ποσού των 2 ευρώ και ταυτοπροσωπία μόνο.
Οι εγγραφές θα γίνονται στη χώρο του Δημαρχείου του Ηρακλείου (Λόντζια) στις 19, 20,23,24,25,26,27 Νοεμβρίου από τις 1700 μέχρι τις 2000 καθώς και στις 21 Νοεμβρίου από τις 1200 μέχρι τις 1600.
Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 29 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η 2η τακτική Γενική Συνέλευση Κυπρίων και θα γίνει ενημέρωση για το χώρο διεξαγωγής στην επόμενη ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου