Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Κατάπτυστοι άφρονες αυτοί που σύλησαν τον τάφο του Τάσσου Παπαδόπουλου




Η Δημοκρατική Παράταξη Κύπριων Φοιτητών Αναγέννηση εκφράζει το βαθύ συγκλονισμό της για το ανίερο έγκλημα της σύλησης του τάφου και της απόσπασης της σωρού του αείμνηστου ηγέτη μας Τάσσου Παπαδόπουλου. Η απάνθρωπη αυτή πράξη προκαλεί αποτροπιασμό και απέχθεια και προσβάλλει τον πολιτισμό μας καθώς δεν συνάδει με το κοινό αίσθημα και τα θέσμια του τόπου μας.

Η μνήμη του Τάσσου Παπαδόπουλου δεν μπορεί να πληγεί από τέτοιες πράξεις και ευθύνη όλων μας είναι να παραμείνουμε πιστοί στις πολιτικές παρακαταθήκες του, αφού αποτελούν σταθερό οδοδείκτη για όλους μας, προς το δρόμο της διεκδίκησης στη βάση αρχών και αξιών. Στις κρίσιμες στιγμές που περνά ο τόπος μας σε σχέση με την εθνική μας υπόθεση, η ύπαρξη εθνικής ενότητας πρέπει να διαφυλάσσεται ως κόρη οφθαλμού στην προσπάθεια του λαού μας για την εξεύρεση μιας λύσης δίκαιης, βιώσιμης και λειτουργικής.

Καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας τους κατάπτυστους άφρονες που προέβηκαν σε αυτή την ενέργεια και καλούμε τις αρχές όπως εντείνουν τις προσπάθειες τους για εντοπισμό των δραστών ώστε να τεθούν προ των ευθυνών τους, τόσο από την κυπριακή δικαιοσύνη όσο και από την κυπριακή κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου